To content | To menu | To search

Top betting bonuses

Unohdettuja sankareita Simeon oli mukana taistelussa otsikko

Klo 15.00 sunnuntai heidän ottelussa Jijona "urheilu" vietti "todellinen". Klo 19.30 Barcelonan häntä vastaan urheilullinen. Sävellykset kaksi jättiläistä espanjan jalkapallo vain kahdeksan ihmistä joutui symbolinen team of the year – tämä on mitä me ilmoitti myöntämällä seremonia "Golden ball" Zürichissä. Välillä nämä kaksi ottelua kanariansaarilla "Atletico" tavannut "Las Palmas". Atletico, joka nyt jättää jälkeensä Barcelona ja real Madrid. "Atletico", josta ei valitsi tahansa pelaaja, all-star joukkue.
"Rojiblancos" lensi kanarialle, tietäen, että yksi asia: mitä tapahtuu "Santiago Bernabeu", he jatkavat pysymään Madrid. Ja jos voitat, saat pitää ensimmäinen paikka, ja he eivät välitä tuloksesta ottelun Barcelona – athletic club camp Nou. Ensimmäinen "title" 2016 jo. Pojat Diego Simeone mukana toinen osa kauden, ottaa chetyrehochkovym etu real Madrid ja kahden pisteen edessä Barcelonassa. Talven Mestareita. Jos jotain, eräänlainen Euroopan aukko. Mutta voivatko he tulla totta Mestareita?
Tällainen palkinto Euroopassa, valitettavasti, ei, mutta on varoitus: "Baarit" osallistui FIFA club world Cup, joten hän on yksi Liigan peli jäljellä. Jos hän voittaa urheilu, joudut ottamaan yhden pisteen Atletico Madrid. Mutta on tärkeämpää: Espanjassa tapana jakaa kauden kahteen vaiheeseen, ja Atletico Madrid on tullut talven mestari ensimmäistä kertaa vuoden 1996 jälkeen, jonka aikana joukkue teki Kultainen kaksinkertainen, ja hänen kapteeni oli Diego Simeone. Jos Argentiinan asiantuntija nyt pyysi voittaa punainen-ja-valkoinen, Esimerkiksi tällä kaudella, hän, kuten tavallista, vastaus olisi "ei Tietenkään!". Kuten hän sanoi kaksi vuotta sitten, kun Atletico tuli mestari. Vuosi sitten ne voittaa real Madrid lopullisessa espanjan Cup "Bernabeu". Mutta jos atlético voittaa pokaali tällä kaudella, he kerta kaikkiaan lopettamaan kaikki tämä puhua", Liigan kaksi joukkuetta." Viime kesänä atlético on käytetty ainakin yli 100 miljoonaa euroa siirtoja, mutta ei mennä iso miinus. Täällä voit nähdä tärkeimmät johtoajatuksena Simeone, atlético on iso seura, mutta kasvava. Ja hän jatkaa: kilpailevat jättiläiset Barcelona ja real Madrid. Päävalmentaja Espanjan Vicente Del Bosque oli hyvin yllättynyt siitä, että kukaan pelaajista, "Atletico" ei sisälly symbolinen joukkue mukaan FIFA. Mutta hämmästyttää on enemmän: FIFA ei ole mukana pelaajia, "Atletico" top XI kumpikaan aikaisemmin eikä edellisenä vuonna. Ei edes sisälly luetteloon paras Diego Godin. Se ei todennäköisesti suuresti järkyttää häntä, mutta tosiasia on.
Nyt "Rojiblancos" siellä on yksi pelaaja, joka selvästi erottuu muista – Antoine Griezmann. Ei ole sattumaa, että clausula oli kasvanut 100 miljoonaa euroa – banaali varmuuden houkuttelevia tarjouksia Englannista, plus yrittää pitää pelaaja yhteydessä tuleva siirto kielto. Ranskalainen todella päättää tämä kausi ja on keskeinen rooli voittoja hänen joukkue – hän avasi pisteytys useammin kuin mikään muu pelaaja Esimerkkejä. Griezmann teki yli kolmannes kaikista tavoitteita hänen joukkue. Katsotaanpa viime kaksitoista ottelua, Griezmann, Koke, Griezmann, Godin, Griezmann, Saul, Griezmann, Correa, Griezmann, Thomas, Griezmann, Carrasco...
Toinen tärkeä seikka, että koostumus atlético Liigassa Goalscorers muuttuvat jatkuvasti – vain vastustajat löi kaksitoista pelaajia – enemmän kuin mikään muu joukkue mestaruuden. He tekevät merkittävän panoksen peli real Madrid ympäri piki. Huomaa myös, että kahdeksan maalia ja yhdeksän syöttöä oli koristeltu kiitos pelaajat, jotka tulivat tilalle. Tämä on yhteydessä Esimerkkejä. Kaikki menee kentälle penkiltä, pelaajat, atlético on sijoitettiin peräti seitsemäntoista kertaa! Esimerkiksi "Getafe" (toinen indeksi) on yksitoista, ja Barca – itse asiassa kaksi.
Katso lisää: Vedonlyönti Suomessa