To content | To menu | To search

Top betting bonuses

Okanda hjaltar Simeon var inblandade i kampen om titeln

Klockan 15.00 på söndag sin match mot Jijona "sport" använt "riktiga". Vid 19.30 Barcelona spelade mot athletic. Av kompositioner av två giganterna i spansk fotboll bara åtta personer fick in den symboliska årets lag – det är vad vi meddelade i prisutdelningen av "Golden ball" i Zürich. Mellan dessa två matcher på Kanarieöarna "Atletico" träffade "Las Palmas". Atletico, som nu lämnar bakom Barcelona och real Madrid. "Atletico som inte valde någon spelare till all star team.
"Rojiblancos" flög till Kanarieöarna, att veta en sak: oavsett vad som händer på "Santiago Bernabeu", de kommer att fortsätta att ligga steget före i Madrid. Och om du vinner du kommer att behålla första platsen, och de kommer inte bry sig om resultatet av matchen Barcelona – athletic club på camp Nou. Den första "avdelning" av redan 2016. Pojkar Diego Simeone som ingår i den andra delen av säsongen, med chetyrehochkovym fördel över real Madrid och två led – framför Barcelona. Vintern Champions. Om något, en slags Europeisk öppning. Men kan de bli sann Mästare?
En sådan trofé i Europa, tyvärr, nej, men det finns en varning: "Barer" tog del i FIFA club world Cup, så hon har en match kvar. Om hon vinner sport, du kommer att behöva ta en poäng Atletico Madrid. Men det finns mer viktig punkt: i Spanien används för att dela upp säsongen i två steg, och Atletico Madrid har blivit vinter mästare för första gången sedan 1996, det år då laget gjorde en Gyllene dubbel, och hennes kapten var Diego Simeone.

Om den Argentinska specialist nu frågade vinnande röd-vita Exempel den här säsongen, han, som vanligt, skulle svara "Självklart inte!". Som han sade för två år sedan, när Atletico blev champion. Ett år sedan de slog real Madrid i finalen (sportingbet bonus) av spanska Cupen på "Bernabeu". Men om atlético kommer att vinna trophy den här säsongen, att de en gång för alla få ett slut på allt detta prat om "League av de två lagen."
Förra sommaren atlético har tillbringat åtminstone mer än 100 miljoner euro för överföringar, men inte gå in i ett stort minus. Här kan du se den viktigaste ledmotivet Simeone, atlético är en stor klubb, men växande. Och han fortsätter att konkurrera med jättarna Barcelona och real Madrid.
Head coach i Spanien Vicente Del Bosque var mycket förvånad över det faktum att ingen av spelarna, "Atletico" ingick inte i den symboliska lag enligt FIFA. Men att förvåna har mer FIFA har inte ingår spelarna "Atletico" i toppen XI varken i det förflutna eller i året innan. Inte ens ingår i den lista över de bästa Diego Godin. Det är osannolikt att i hög grad rubba honom, men faktum kvarstår.
Nu i "Rojiblancos" det är en spelare som tydligt sticker ut från de andra – Antoine Griezmann. Det är ingen slump att clausula ökat till 100 miljoner euro – en banala trygghet frestande erbjudanden från England, plus ett försök att hålla spelare i samband med den kommande överföring av förbudet. Fransmannen verkligen beslutar sig för denna säsong och spelar en viktig roll i segrar för sitt lag har han öppnade poäng mer ofta än någon annan spelare Exempel. Griezmann fått mer än en tredjedel av alla mål för sitt lag. Låt oss titta på de senaste tolv matcherna, Griezmann, Koke, Griezmann, Godin, Griezmann, Saul, Griezmann, Correa, Griezmann, Thomas, Griezmann, Carrasco...
En annan viktig punkt att sammansättningen av atlético i Ligan Archer är i ständig förändring – bara motståndarna slog tolv spelare – mer än något annat lag i em. De gör ett viktigt bidrag till spelet real Madrid över planen. Observera också att åtta mål och nio assist var dekorerade tack till spelarna som kom in som ersättare. Det är med beaktande av Exempel. Allt i allt, gå ut på planen från bänken, spelare, atlético har fått så många som sjutton gånger! Till exempel, "Getafe" (andra index) är elva, och Barca – faktiskt två.
vi rekommenderar också: xspelbolag.com