To content | To menu | To search

Top betting bonuses

Borussia Dortmund - RB Lipsko

Döntetlen királyok. Szóval lehet, sőt körülbelül nemtetszését jelenleg megjelölni a játékos Borussia Dortmund. Thomas Tuchel osztályokon a bajnokságban az utolsó négy játékot mindig csak egy ponton, hogy részt vegyenek a harcban a címért, akik együtt csábítanak Bayern Lipcse, így valószínűleg teljesen elfelejteni.

Ez volt a hiányzó szombati rivális a táblázat élén a csapat a müncheni mindössze három pontot és a fiatalok, mint Keita, Werner, Sabitzer Forsberg és ámulatba a Bundesligában. Azt BVB azonban van néhány játékos, aki még nem is Huszonegy ő a pillére a sárga és a fekete az egész.

Talán a legszembetűnőbb pályán az BVB csapat még nem fogadási bónuszt keresztény Pulisic. A fiatal amerikai valószínűleg kialakulni kezdő felállásában ellen Leipzig ahol nyilvánvalóan jelen van a szárny együtt Marco Reus. Ezzel a játék minden bizonnyal hiányozni Sven Bender, aki egy rövid visszatérés a gyep fáj újra és Nuri Sahin, akinek zavarta térd problémákat.

Ralph Hasenhüttla csapat lesz az út, hogy a Signal Iduna Park, hiányzik a hosszú távú sérült extrém-vissza Lukas Klostermann, a piros lapot engesztelő Emil Forsberg és valószínűleg a legjobb gólszerző Tim Werner, akinek zavaros influenza. Ugyanez betegség aggasztó a csapatkapitányt Marcela Sabitzera. A négy támadó támadás, hogy a bal oldalon csak Hasenhüttlovi Yusuf Poulsen - Várható tehát, hogy a Basic csomag, egy fiatal német cseh gyökerek Forvard Davie Selke.

Bikák Leipzig az egyetlen csapat, amely eddig a Dortmund a Bundesligában ebben a szezonban, okozott vereség. Mindegy, hogy a csapat a kelet-németországi sikerül Rückrunde, akkor megmutatja szombat este. more: http://bonusz-online.com/bet365